Fotoshoot Backstage

10 december 2017 , In: Little Things
0

Een online modellenwedstrijd met meer dan 20.000 inzendingen in minder dan een week.  Toen mooiebetaalbarekleding.nl een oproepje deed, wist eigenaresse Sharon niet wat haar gebeurde.

Winnares Dyshaina in leeftijdsjurk.

Little Style is fan van online shoppen. En dan niet alleen bij de grote ketens, maar vooral ook bij sites waarvan de kleding niet in de winkel hangt. Bij mooiebetaalbarekleding.nl kom ik soms voor lieve tutu’s en sprookjesachtige feestjurken. Bij een bestelling in september zag ik toevallig de wedstrijd ‘Modelletje Gezocht’. Op zich natuurlijk gewoon een leuke actie. Maar zo gewoon was het niet toen ik het aantal reacties zag. Ik was niet de enige die verbaasd was. Eigenaresse Sharon: ‘Ik schrok me rot.’ Ze beloofde Little Style een exclusief kijkje bij de fotoshoot.

Model met teckel.

Moeilijke keuze
Begin september krijgt Sharon, eigenaresse van de site mooiebetaalbarekleding.nl een leuk idee. Ze staat op het punt om foto’s te nemen van nieuwe artikelen voor haar webshop en denkt; waarom doe ik dit niet met wat likers van mijn facebook site? De reacties zijn belachelijk; in no time zijn er meer dan 20.000 inzendingen!!
Sharon: ‘Ik schrok ervan, haha. Dit had ik niet verwacht, maar super leuk natuurlijk. Het heeft me wel een dagje extra werk opgeleverd, want er was zoveel te kiezen. Maar bij het scrollen door de foto’s hield ik gewoon in gedachte met welke kleding ik ze aan zou zien en toen werd de keuze een stuk makkelijker.’

Dyshaina met twee jongensmodellen.

De shoot
‘Bij onze fotoshoots houden we het altijd heel speels, want dat moet nu eenmaal bij kleintjes. Het team dat de foto’s maakt is gespecialiseerd in kinderen en weet snel hun vertrouwen te winnen waardoor ze eigenlijk alles doen wat nodig is. En zo blijft het voor de kindjes ook leuk.‘

MBK kledingrek 600x338

Aynil (vernoemd naar All You Need Is Love) laat zich makkelijk kleden.

Aynil (2) uit Almere is het jongensmodelletje geworden. Hij komt naar de set met zijn moeder en met opa en oma. Moeder Neomie (27): ‘Ik heb hem opgegeven omdat iedereen altijd tegen mij zegt dat hij fotogeniek is, dus ik dacht: waarom niet? Hij laat zich makkelijk omkleden en daarbij vind ik de kleertjes die de site verkoopt heel leuk.‘

Model showt leeftijdsjurk.

Dyshaina (2) komt uit Amsterdam en is met haar moeder, haar oma, opa en haar kleine broertje Dyvainio bij de shoot. Moeder Rachel (24): ‘Toen Dyshaina een jaar werd, heb ik op deze site een heel leuk Mini-Mouse-setje gekocht. Daar was ze toen helemaal gek op. Ik vind het een hele leuk site om voor niet zo veel geld leuke kleding te kopen. Ik ben zelf ook gek op Burberry en Ralph Lauren, maar daar heb ik niet altijd geld voor,’ lacht ze.  ‘Ik ben echt heel trots dat Dyshaina een van de winnaars is. Dat had ik, toen ik het aantal aanmeldingen zag, echt nóóit verwacht’.

Mamma Rachel met Dyshaina.

Sharon: ‘Binnenkort gaan we weer op zoek naar nieuwe modelletjes, dit keer voor de feestdagen. Dus houd onze facebookpagina in de gaten!
Ben geïnspireerd en wil je meer van deze kleding zien? Kijk dan op www.mooiebetaalbarekleding.nl

MBK auto 600x338

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment