Gratis: Boekstart

26 oktober 2016 , In: Little Review, Little Things
1

boekstart-3070x205Heb je een kindje onder de drie jaar? Vergeet hem dan niet lid te maken van de bibliotheek. Daar krijg je namelijk een heel schattig koffertje met boekjes van Boekstart cadeau bij de inschrijving.

Ik weet niet hoe het met jullie bibliotheek zit, maar bij ons in de stad wordt hij steeds meer uitgebreid. Niet alleen met boeken, tijdschriften en dvd’s, maar ook met leuke lezingen, cursussen en workshops. En de boeken die er liggen, worden steeds nieuwer en actueler. Op onze kinderafdeling staat een gezellige gekleurde tent met kussens waar kinderen lekker in kunnen hangen terwijl ze een van de prentenboeken lezen.

boekstarttekeningenboekstartdieren

Kinderen tot en met 18 jaar worden gratis lid van de bibliotheek, maar er zijn meer extraatjes. Ik heb mijn dreumes van anderhalf laatst lid gemaakt en kreeg een schattig koffertje mee naar huis met daarin twee lieve boekjes.

De inhoud van dit Boekstart-koffertje is ieder jaar anders en op dit moment is een van de boekjes die van ‘friemeldiertjes’. Het is een boekje van stof dat lekker hard knispert en de dieren die erin staan, hebben allemaal stukjes stof om aan te voelen en te friemelen. Het andere boekje staat vol tekeningen van alledaagse voorwerpen. Het is een boekje op rijm van Marianne Busser en Ron Schröder.

Alleen al om dit koffertje is het de moeite waard om je kleintje lid te maken van de Bieb. Meer informatie, ook over voorlees-ochtenden en muzikale optredens, vind je op boekstart.nl

Leave a Comment