Review Magazines mei

2 mei 2016 , In: Little Review, Review Magazines
1

tijdschrifsten mei 2016 370x205

Welk blad is deze maand de moeite waard om je geld aan te besteden? Het is een mager maandje qua inhoud.

Kek Mama

  • Als ik Sofie van den Enk was, zou ik intussen doodmoe van mezelf worden. In ieder blad heeft ze nu gestaan. Dit interview heeft me dan ook niets meer gebracht dan irritatie. Maar ik blijk niet de enige, gezien haar quote in het interview: ‘Mijn man kan mij echt heel irritant vinden.’
  • Phoe, het artikel Mama heeft geen Tijd vind ik nogal wat. Ik ben alles behalve een thuisblijfmoeder en vier dagen per week werken hoort bij een leuke baan. Maar dit is wel heel extreem. Ik zou mezelf constant schuldig voelen als ik net als deze vrouw 80! uur per week zou werken.

Mama & Family

  • Leuk om te lezen over het gezinsleven van Hadewych Minis en Tibor Lucács. Volgens mij geven ze niet heel veel interviews.
  • De Taboemoeder van deze maand is grappig: zij geeft haar kinderen er de schuld van dat ze er belabberd uitziet. Ik snap haar :-) Ik heb er sinds een jaar een frons bij tussen mijn wenkbrauwen.

Viva Mama

  • Interessant artikel de verdeling van aandacht tussen kind en mobiel/scherm.
  • Leuk om te lezen dat er moeders zijn die meteen voor flesvoeding kiezen.

Ouders van Nu

Dit tijdschrift wint deze maand voor mij wat betreft het leesvoer. 

  • Een verhaal van een vrouw die op haar 48ste zwanger raakt. Met behulp van IVF en eiceldonatie.
  • Leuk artikel over alle mogelijkheden die een zwangere in 2016 heeft. Wist je bijvoorbeeld dat je jezelf 3D kunt laten uitprinten op hand-formaat met een dikke buik? Leuk aandenken toch? Kost tussen de 50 en 100 euro.
  • Jurk aan, Luiertas mee gaat over trouwen met kinderen erbij. Leuk!
  • Grappig om te zien: kinderen die een rolletje hebben gespeeld in een tv-productie. Van de Gamma-baby tot het kind van Dokter Tinus.

 

 

 

Leave a Comment